Nyhet september 7, 2019

Bli Indiespelutvecklare i Boden – i höst!

Ta chansen och utbilda dig till indiespelutvecklare i en av Norra Europas snabbast växande tech-hubbar: Boden. Sök idag, flytta redan imorgon!

Drömmer du om att bli indiespelutvecklare? Vår utbildning Indiespelutvecklare i Boden är nu i full gång, men fortfarande finns ett fåtal platser kvar. Ta chansen, sök idag, och flytta till en av Norra Europas snabbast växande tech-hubbar: Boden. Garanterat studentboende, närhet till campus, naturen och spelbranschen i Norrbotten.

Ansök idag: Indiespelutvecklare Boden

 

Boden Gamecamp

Boden är på väg att etablera sig som en av Sveriges främsta spelkluster. I vintras öppnades campusområdet Boden Gamecamp som en samlingsplats för spelföretag och spelstuderande.

”Vi är oerhört stolta över denna satsning! Allt detta är ytterligare kvittens på att det vi gör är rätt. En fantastisk utveckling för alla i både branschen och regionen”, säger Lars Lundqvist, studierektor och verksamhetsutvecklare på Changemaker Educations. Nya studentboendet är bara en av de fantastiska utvecklingar som händer uppe i norr. ”Jag har svårt att överblicka alla ringarna på vattnet som denna unika satsning ger och kommer fortsätta att ge, allt från häftiga event till nya företagsetableringar och affärer, och jag ser fram emot fortsättningen!”.