ChangeMaker Blogg

7 Apr 2015

Foodmaker GBG

//
Kommentarer0

Foodmaker GBG är en folkhögskoleutbildning  för alla som vill stärka sin kompetens inom urban matproduktion! Utbildningen genomförs av Brunnsviks Folkhögskola i samarbete med Changemaker Educations AB och nätverket Food Lab West.
Utbildningen, som är CSN berättigad, sker under perioden april och december 2015.

Som Foodmaker har du en bred kunskap om matproduktion i en urban kontext. Du arbetar med mat från ”jord till bord” och brinner för stadsodling, kimchi och sauerkraut. Du tar fram nya tjänster, produkter och hållbara affärsmodeller. Du är en foodaktivist som skapar mervärde och tjänsteutveckling i verksamheter, företag och restauranger – du blir en entreprenör i den urbana matrörelsen, du påverkar världen i en hållbar riktning.

Den här utbildningen är en unik möjlighet för dig som vill få en teoretisk och praktisk överblick över den lokala matproduktionen och matkulturen. Vi berör allt från odling, djurhållning och förädling till aktivism, konst, politik, omställning och affärsutveckling.
Utbildningen genomförs av Brunnsviks Folkhögskola i samarbete med Changemaker Educations AB och nätverket Food Lab West.
Utbildningen, som är CSN berättigad, sker under perioden april och december 2015.

Foodmaker GBG sker över 30 veckor, på 75%,  och består av ett antal träffar med eget arbete mellan träffarna, ett antal helgträffar och löpande projektarbete.

Utbildningen har ett begränsat antal platser och ansökan öppnar 8 april 2015 via Brunnsviks Folkhögskola.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen!

Skriv ett svar