ChangeMaker Blogg

6 Apr 2016

House of Change välkomnar Norse Legend till SOFO!

//
Kommentarer0

Nu är det klart – Filmbolaget Norse Legend Productions flyttar in hos Changemaker Educations och Futuregames på Åsögatan.
Samarbetet inleds med 1-3 dagars praktiska kurser för professionell filmproduktion, kamerahantering, dramaturgi och filmskapande. ”Från våren 2016 kommer vi erbjuda kortare kurser för yrkesverksamma och eldsjälar, och under hösten även kurser från 3 månader upp till ett år” säger Pepe Segura, regissör och ansvarig för b l a folkhögskoleutbildningar inom film i Sigtuna. ”Vi planerar också att samarbeta med b l a Nordisk Film och Dramatiska Institutet runt våra kurser.”
”Detta är grymt, vi ser fram emot att samarbeta med Futuregames, vi får en helt unik kombo av spelutveckling och nyskapande inom filmens värld”, menar José Johansson, CEO och ansvarig för bolagets webb-TV.
Futuregames utbildningsledare Mattias Liljekvist instämmer ”Tillsammans kan vi verkligen producera ”on the edge”, och bygga broar mellan spel, film och gamification”.
”Samarbetet är klockrent. Vi har samma värderingar, driv och vilja att ge kraft åt filmens och spelets världar. Hands on och no nonsense”, menar Anna Möller och Tom Löyche, CEO hos Changemaker Educations. Nu kör vi så det ryker – och har riktigt riktigt roligt på vägen!

Skriv ett svar