ChangeMaker Blogg

20 Okt 2015

Inspiration och entreprenörskap i höstmörkret

//
Kommentarer0

Torsdagen den 8 oktober bjöd vårt meetup på filmer och storytelling runt spännande äventyr och gäddfiske i Alaska. Därefter invigde vi vårt fina, nystylade café med mingel, prat och tilltugg.

Johan och Kristofer från Freewater Pictures berättade med inlevelse om hur deras livs äventyr höll på att bli deras sista. Vi togs med till ett myggfyllt, otillgängligt, översvämmat Alaska med björnar utanför tältet och isberg som blockerade utförseln av vatten från den mäktiga Inoco River. Parallellerna med Into the Wild (googla gärna Sean Penns fantastiska filmberättelse som bygger på en sann historia) är uppenbara. Men som tur är överlevde alla fyra just det här äventyret. Väl hemma fick Youtube-filmen snabbt över 200 000 tittare och både RixMorronZoo och SVT hörde av sig.
”Det handlar oerhört mycket om att förmedla en äkta känsla, tillsammans med ingredienser av frihet, äventyr och fantastisk natur. Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska lysa igenom i alla våra produktioner”, säger Johan Bäck som idag har anställt 7 medarbetare för att producera rörlig bild för bla Hyundais nästa stora reklamsatsning. Det här är en fantastiskt spännande success story som bevisar att om man är uthållig, gör det man älskar och använder den virala kraften på rätt sätt så kan man snabbt nå ut till många likasinnade och få gensvar.

Vill du delta på framtida event så är du välkommen att gå med i vår grupp på Meetup.com.

Skriv ett svar