Nyheter

Event

VÄLKOMMEN TILL FUTUREGAMES PÅ INFORMATIONSTRÄFF/ÖPPET HUS!

Varmt välkommen till en kväll där du får chansen att ta reda på allt du velat veta om våra utbildningar 
på Futuregames!  

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I KARLSTAD?

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Karlstad med en pedagogisk och strukturerad projektledare. Vi söker därför en utbildningsledare för vår nya tvååriga yh-utbildning ”Experience Designer” i Karlstad. Känns detta som en spännande yrkesroll?
Mejla oss så berättar vi mer!

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I SKELLEFTEÅ?

Vi söker en utbildningsledare för våra tre nya yh-utbildningar ”Futuregames Utvecklare Mobila Plattformar”, “Futuregames Creative Product Manager” och “Futuregames Interaktionsdesigner Mobila Plattformar”
i Skellefteå. Futuregames driver flera av landets ledande yh-utbildningar och har för andra året i rad utsetts till Sveriges bästa spelskola av the Rookies. Vi växer och behöver förstärka vårt team i Skellefteå med en pedagogisk och strukture- rad projektledare. Känns detta som en spännande yrkesroll? Mejla oss så berättar vi mer.

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I BODEN?

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Boden med en pedagogisk och strukturerad projektledare. Vi söker därför en utbildningsledare för vår nya tvååriga yh-utbildning ”Futuregames Mjukvarutestare”. Känns detta som en spännande yrkesroll? Mejla så berättar vi mer.

Nyhet

HYR LJUSA LOKALER PÅ ATTRAKTIVA ÅSÖGATAN

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE?

Vi söker en empatisk och strukturerad utbildningsledare till vår 2-åriga yh-utbildning ”Experience Designer”.

Event

Futuregames work sample review Oct 14th – Game Designer & 3D Artist

Get feedback on your work sample from Futuregames' head teachers before applying to our Game Designer and 3D Artist programs.

Event

Öppet Hus på Futuregames 24 sep

För första gången startar två av våra populära Futuregames-utbildningar även på våren: 3D-Grafik och Speldesign. Välkommen på Öppet Hus den 24 september!

Spotlight

Futuregames rankas som världens näst bästa speldesign skola!

För andra året i rad rankas Futuregames som världens näst bästa skola för speldesign av The Rookies!

Nyhet

Bli Indiespelutvecklare i Boden – i höst!

Ta chansen och utbilda dig till indiespelutvecklare i en av Norra Europas snabbast växande tech-hubbar: Boden. Sök idag, flytta redan imorgon!