Samarbeta

Vi vill gärna träffa dig och ditt företag. Vill du köpa kurser? Vill du anställa? Vill du föreläsa? Har du idéer om nya koncept? Hör av dig så träffas vi i luren, via Skype eller på en lunch IRL 🙂

 

Våra samarbetspartners
Våra samarbetspartners utgörs idag av drygt 200 företag, organisationer, branschorganisationer, start-ups, giganter, lokala källarkodare och drivna entreprenörer Kontakta Tom Loyche (Göteborg, tom@cmeducations.se, 070-3513437l) eller Anna Möller (Stockholm, anna@cmeducations.se, 0708-369100l) så hörs och ses vi!

Vi är ständigt på jakt efter nya samarbetspartners där vi kan mötas och ha nytta varandra inom flera olika områden; Nya utbildningskoncept behöver skapas utifrån arbetsmarknadens behov, studenterna behöver träning hos företagen, vi behöver föreläsare och handledare. Våra studenter gör LIA 25-30 % av studietiden. Vi har öppna och skräddarsydda kurser för företag och partners. Våra ledningsgrupper behöver engagerade medlemmar. Det är livsviktigt för oss att leva i nära samarbete med dig, ditt företag och de branscher vi utbildar för och samarbetar med.

Vill du köpa kurser?
Vi kan erbjuda frukostmöten, öppna kurser eller kurser skräddarsydda efter era behov i attraktiva lokaler belägna på Åsögatan, Södermalm, i Stockholm. Kurserna kan till exempel handla om personligt ledarskap, agil projektledning, e-handel spelutveckling eller sales & marketing.

Läs mer under företagsutbildningar eller kontakta Anna Möller på anna@cmeducations.se eller 0708-369100.

Vill du ta emot LIA-studenter?
LIA (lärande i arbete, anställningsförberedande praktik) är ett lysande sätt att möta framtida medarbetare. Du får färsk kompetens, ni lär av varandra och ni har tid att pröva att ni verkligen trivs ihop. Läs mer under YH-utbildningar eller kontakta någon av våra utbildningsledare.

Vill du vara med i en ledningsgrupp?
Varje YH-utbildning har en ledningsgrupp med branschens företrädare, företag och branschorganisationer. Som representant vill vi att du är engagerad och prioriterar två möten per termin. Du är med i ett dynamiskt team och får direktkontakt med studenterna. Kontakta utbildningsledaren.

Vill du föreläsa?
Våra föreläsare är yrkesverksamma inom sitt område och engagerade i utbildning. Teori varvas med workshops och praktiska projekt. Vi kan erbjuda både längre uppdrag och kortare punktinsatser. Skicka ditt personliga brev och CV till info@cmeducations.se för intresseanmälan.

Vill du anställa?
Våra studenter examineras med den färska kompetensprofil som branschen efterfrågar. Många har flerårig arbetserfarenhet och alla har erfarenhet genom LIA som utgör 30 % av studietiden. Kontakta utbildningsledaren för kontakt och referenstagning.