Nyhet juli 4, 2019

Sen ansökan – restplatser till utvalda utbildningar

Vad gör du i höst? Ta chansen, boosta din framtida karriär och sök en utbildning hos oss på Changemaker Educations. Ansök senast den 31 juli.

Det går fortfarande att söka ett urval av höstens utbildningar hos oss på Changemaker Educations i Stockholm och Boden. Vi har öppet för sen ansökan för tre av våra utbildningar: Webbutvecklare e-handel i Stockholm och Boden, samt Agile Project Manager i Stockholm. Ansök senast den 31 juli.

Även om sista ordinarie ansökningsdatum har passerat för dessa utbildningar tar vi fortfarande emot sena ansökningar. Din ansökan kommer att behandlas när den är komplett och inskickad i kronologisk ordning och i mån av plats. Besked kring antagning kommer att lämnas löpande under sommaren. Sök redan idag för att öka dina chanser att bli antagen!

Höstens utbildningar – ansök nu!

Webbutvecklare e-handel

E-handeln behöver webbutvecklare med fokus på kundens affärsnytta och UX. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens e-handelslösningar? Då ska du satsa på att bli webbutvecklare inom e-handel!
>> Webbutvecklare e-handel Stockholm 
>> Webbutvecklare e-handel Boden

Agile Project Manager

”Agile Project Manager” har kunskaper om agil och plandriven projektmetodik, samt färdighet att kombinera och prioritera utifrån kundens och projektets behov. Vi lär dig hur teamet fungerar mest effektivt och vilken sorts ledarskap du ska tillämpa i olika situationer.
>> Agile Project Manager Stockholm