Vårt nätverk inom hotellnäringen behöver anställa personal inom städning och frukostservering.

15 veckor varav 6 veckor på skolan och 9 veckor hos arbetsgivaren. Kostnad 1500 SEK ex moms per deltagarvecka. Inga förkunskapskrav.

Ring eller mejla Anna Möller; 0708-369100 eller anna@cmeducations.se.

Kursplan och övrig information fås via mejl. Vi vill träffa kursdeltagarna hos oss på Åsögatan 117 innan kursstarten. De besöker skolan, berättar om sig själva och vi ger praktisk information.

  • Små grupper, max 15 personer
  • Yrkeskompetens som ger jobb
  • Arbetsmarknadskunskap som ger insikt
  • Individuell coaching utifrån behov, drivkrafter och önskemål om framtida yrkesroll

Kursen leds av seniora utbildare med lång erfarenhet av utbildningar för uppdragsgivare inom offentlig verksamhet, näringsliv, yrkeshögskola och folkhögskola. Joakim Harping är huvudlärare och kontaktperson med hotellens arbetsgivare. ”Vi bidrar med kunskap och nätverk för att eleverna ska få in en fot. Resan in på arbetsmarknaden startar hos oss. Det är en glädje att se hur deltagarna rätar på ryggen, får tillbaka glimten i ögat och nu jobbar på Amaranten, Hasselbacken, Scandic och flera av Stockholms cityhotell”.

”Jag är så glad, jag ska jobba nu i helgen och servera, och jag har sökt fast anställning på Järva Krog. Nu vet jag hur jag ska göra. Joakim är den bästa hjälp vi någonsin har fått i Sverige, säger Bahram Akbari, som har två mastersexamina i bagaget, men ännu ej efter 4 år lyckats få in en fot på den svenska arbetsmarknaden.”

Ladda ned vår PDF om kursen här

Hotellutbildning_CME15

Section 1
Final Quiz
TypOnline-kurs
DatumFeb 13, 2017
Övrig information
Hör av er för mer information och för att boka ett datum för kursen.
Intressseanmälan
Fält markerade med * måste skrivas i.
Köp nuBoka nu