Futuregames utbildning i 3D-grafik bygger på ett väl utprövat koncept där praktisk utbildning i programvaror varvas med realistiska spelprojekt. Våra spelprojekt är toppen på isberget där skolan samarbetar med professionella beställare och bedömare, allt för att göra utbildningen så nära branschens krav som det är möjligt. Vi bjuder också in branschföreträdare till skolan för föreläsningar, allt för att förbereda våra studenter för en framtid på någon av de stora spelbolagen eller hos en liten indieutvecklare. Som avslutning på utbildningen gör våra studenter 30 veckors praktik (LiA) ute på ett företag; en praktik som ofta är vägen till en anställning.

Utbildningen genomsyras av en pedagogik baserad på praktiskt arbete i de programvaror som är vanligast ute i branschen och alla våra lärare är verksamma inom spelindustrin. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på utbildningen. Några exempel på programvaror vi använder är Maya, Photoshop, Zbrush/Mudbox, Quixel suite, Unreal Engine och Unity.

Några av de moment vi går igenom under den grundläggande delen av utbildningen är modellering, texturering och ljussättning, animation, partiklar och effekter. Som student får du också lära dig att skapa miljöer och karaktärer. Genom vår kurs specialisering får du möjlighet att ytterligare fördjupa dina kunskaper inom ett specifikt område.

Efter avslutad utbildning finns en rad intressanta yrken att välja på. Vanligast är att våra studenter fortsätter inom spelindustrin som specialister på något av de stora bolagen eller som generalister på något av de mindre bolagen, även om det också finns exempel på studenter som startat egna företag för att förverkliga en egen dröm. Med en utveckling där många branscher, som film och reklam, använder spelkunnande och spelattribut ser vi en ökad efterfrågan på våra studenter.

 

Besök futuregames.se för mer information!

Section 1
Final Quiz
TypOnline-kurs
  • Futuregames

  • Antal YH-poäng: 450
  • Studiestöd CSN: Ja
  • Utbildningstakt: Heltid
  • Utbildningsort: Stockholm
Övrig information
Ansökan är öppen mellan 15 februari - 1 maj, 2018. Mer information finns på Futuregames hemsida.
Köp nuBoka nu