Våra onlinekurser

Läs en onlinekurs under några veckor för att få ny eller uppdaterad kunskap. Våra onlinekurser passar dig som vill stärka din position på arbetsmarknaden eller nå nya höjder i din nuvarande roll.
Frontend Developer (egen takt)
Har du alltid velat lära dig att koda?
Behöver du kunna grunderna inom frontend-utveckling för ditt arbete?
Eller vill du utforska om webbutveckling kan vara ett yrke för dig? I den här kursen ger vi dig verktyg och kunskap för att starta din resa inom webbutveckling!

Nominera din kvinnliga tech-förebild

Nominera din kvinnliga förebild inom spel och tech till Elisabeth Tegner-stipendiet 2022!

Elisabeth Tegner-stipendiet delas ut årligen till en kvinnlig förebild inom IT-, tech- eller spelbranschen. Stipendiet stiftades 2017 av Changemaker Educations.

Senaste nyheterna

20 jan, 2023

Öppet Hus hos Changemaker Educations våren 2023

Välkomna till vårens öppna hus hos oss på Changemaker Educations!

Läs mer
12 jan, 2023

Här är YH-utbildningarna som startar hösten 2023

Här kan du se vilka utbildningar som startar hösten 2023 ­– onsite och online.

Läs mer
08 dec, 2022

Experience Designer 21 förbättrar hos Volvo CE i Arvika

Hur kan ett stort företag som Volvo CE utveckla sitt förbättringsarbete? Här fick verkligen våra studerande från Experience Designer 21 något att bita i!

Läs mer

Changemaker Executive

Ny kurs: En ledares bästa affär - bemästra förändring

Få perspektiv och verktyg för att bli en faciliterande och nytänkande ledare i en värld i ständig förändring. Förinspelat material och exklusiva intervjusamtal varvas med konkreta reflektionsuppgifter och personlig handledning på veckobasis.

Välkommen till Changemaker Educations

Learn to Change / Change to Learn

Vi erbjuder YH-utbildningar och kurser inom tech, digitalt, spel, affärsutveckling och ledarskap. Vi har funnits i över 20 år och driver idag skolor i Stockholm, Skellefteå, Boden, Karlstad och Göteborg.

Våra utbildningar drivs i nära samarbete med arbetslivet och svarar alltid på faktiska behov på arbetsmarknaden. Vi utvecklar, skapar och förändrar tillsammans, genom ”learning by doing” och ”learning by reflection”.

" Agile Project Manager gav mig chansen att både läsa om gruppdynamik och samtidigt utöva grupparbete, leda workshops, läsa om olika ledarskapsstilar, coaching och agila metoder. Men att hela tiden ha foten i yrkeslivet var nog det mest värdefulla för mig!
Linn Ringbom – Engineering Manager på Spotify och tidigare YH-studerande
" Mina teamleeds behöver verktyg från SCRUM och AGILE för att bättre leda sina team. Vi har korta ledtider och tuffa leveranskrav, därför är Changemaker ett naturligt val för oss och vår kompetensutveckling.
Sofie Björkman, HR-chef, Starbreeze
" Jag har två akademiska examina och över 20 års erfarenhet av IT och ledarroller. Att gå ”Agile Project Manager” är det bästa jag någonsin har gjort. Här lyfter vi blicken och knyter ihop säcken på ett grymt bra sätt.
Mikaela Sas, IT-projektledare och YH-studerande
" Jag har sedan tidigare haft koll på skolan via Changemakers/Futuregames utbildningar. Det var genom DVAs första anställda Ebba, som sökte sig dit när hon ville vidareutvecklas. Jag hängde med lite i hennes process och fick en grym känsla för skolan.
Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio
" Gamification och Game Thinking behövs i alla branscher och sammanhang. Just nu jobbar vi med designbyrån Binis grafiker och spelmotorn Unreal Engine.
Thommy Holmström, Senior föreläsare Futuregames

Våra utbildningsorter

Våra Utbildningsorter

Våra orter är inte valda av en slump. Här finns campus med studentboende och många spännande tillväxtföretag och innovationskluster. Alla med stort engagemang för dig och för våra utbildningar.

Partners

Partners

Rätt kompetens och starka nätverk är nyckeln till framgång
Våra utbildningar genomförs i direkt samverkan med våra partners. Vill du vässa dina medarbetare? Kompetensutveckla? Ta emot LIA? Rekrytera? Föreläsa? Skapa projekt? Hör av dig så träffas vi.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste om våra utbildningar och kurser.