Jobb januari 17, 2020

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I KARLSTAD?

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Karlstad med en pedagogisk och strukturerad projektledare. Vi söker därför en utbildningsledare för vår nya tvååriga yh-utbildning ”Experience Designer” i Karlstad. Känns detta som en spännande yrkesroll?
Mejla oss så berättar vi mer!

Som utbildningsledare ansvarar du för våra studerande och våra klasser under utbildningsprocessen. Du planerar, genomför, utvecklar och kvalitetssäkrar yh-utbildningen i samarbete med vårt team och vår ledningsgrupp. Du har erfarenhet från interaktionsdesign och användarcentrerade utvecklingsprocesser som designer och/eller beställare av tjänster. Du kan även ha relevant utbildning och bredare erfarenhet kopplad till områden såsom t ex projektledning, UX/UI, spel, webb, digitala affärer eller pedagogik, gärna från YH-utbildningar och/eller andra vuxenutbildningar.

Din drivkraft är att skapa en arena där människor kan utvecklas och lära för livet.
Du är bra på att bygga relationer, samt att kommunicera, planera, strukturera och organisera. Du är som person proaktiv, problemlösande och van att jobba i tillväxt och förändring. Tjänsten är på 50 % med tillträde är så snart som möjligt.
Placering är i Karlstad (Karlstad Innovation Park).

Välkommen med ansökan och CV till per@cmeducations.se .