Jobb januari 17, 2020

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I SKELLEFTEÅ?

Vi söker en utbildningsledare för våra tre nya yh-utbildningar ”Futuregames Utvecklare Mobila Plattformar”, “Futuregames Creative Product Manager” och “Futuregames Interaktionsdesigner Mobila Plattformar”
i Skellefteå. Futuregames driver flera av landets ledande yh-utbildningar och har för andra året i rad utsetts till Sveriges bästa spelskola av the Rookies. Vi växer och behöver förstärka vårt team i Skellefteå med en pedagogisk och strukture- rad projektledare. Känns detta som en spännande yrkesroll? Mejla oss så berättar vi mer.

Som utbildningsledare ansvarar du för våra studerande och våra klasser under utbildningsprocessen.
Du planerar, genomför, utvecklar och kvalitetssäkrar yh-utbildningen i samarbete med vårt team
och vår ledningsgrupp. Du har erfarenhet från spelutveckling med generella och/eller specifika kunskaper inom interaktionsdesign och/eller programmering, samt utveckling av mobila plattformar. Du kan även ha relevant utbildning och bredare erfarenhet kopplad till områden såsom t ex projektledning, spel, webb, UX/UI,
digitala visualiseringar eller pedagogik, gärna från YH-utbildningar och/eller andra vuxenutbildningar.
Din drivkraft är att skapa en arena där människor kan utvecklas och lära för livet. Du är bra på att bygga relationer, samt att kommunicera, planera, strukturera och organisera. Du är som person proaktiv, problemlösande och van att jobba i tillväxt och förändring. Tjänsten är 50 % nu under våren och kommer successivt att utökas till 100 % under hösten 2020. Tillträde är så snart som möjligt. Placering är i Skellefteå (Campus Skellefteå).

Välkommen med ansökan och CV till per@cmeducations.se.