fbpx
Nyhet september 7, 2019

Bli Indiespelutvecklare i Boden – i höst!

Ta chansen och utbilda dig till indiespelutvecklare i en av Norra Europas snabbast växande tech-hubbar: Boden. Sök idag, flytta redan imorgon!

Drömmer du om att bli indiespelutvecklare? Vår utbildning Indiespelutvecklare i Boden är nu i full gång, men fortfarande finns ett fåtal platser kvar. Ta chansen, sök idag, och flytta till en av Norra Europas snabbast växande tech-hubbar: Boden. Garanterat studentboende, närhet till campus, naturen och spelbranschen i Norrbotten.

Ansök idag: Indiespelutvecklare Boden

 

Boden Gamecamp

Boden är på väg att etablera sig som en av Sveriges främsta spelkluster. I vintras öppnades campusområdet Boden Gamecamp som en samlingsplats för spelföretag och spelstuderande.

”Vi är oerhört stolta över denna satsning! Allt detta är ytterligare kvittens på att det vi gör är rätt. En fantastisk utveckling för alla i både branschen och regionen”, säger Lars Lundqvist, studierektor och verksamhetsutvecklare på Changemaker Educations. Nya studentboendet är bara en av de fantastiska utvecklingar som händer uppe i norr. ”Jag har svårt att överblicka alla ringarna på vattnet som denna unika satsning ger och kommer fortsätta att ge, allt från häftiga event till nya företagsetableringar och affärer, och jag ser fram emot fortsättningen!”.

 

Du kanske även är intresserad av

Intervju

Intervju med Ola Björling – ledningsgruppsmedlem för Immersive Experience Creator

Ola Björling har arbetat med VR/AR under många år och har samlat på sig gedigen erfarenhet av skapande inom Immersiva medier. Idag sitter han bland annat i ledningsgruppen för vår utbildning Immersive Experience Creator och ser fram emot att få dela med sig av sin kunskap till alla studerande.
Ta reda på vad Ola har att säga om utbildningen och vad det innebär att arbeta med Immersivt berättande!

Intervju

Intervju med Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio

När jag kommer in på DVA:s kontor på Södermalm i Stockholm slås jag direkt av den sköna atmosfären. Inte bara på grund av de stora, öppna ytorna, utan också den härligt avspända stämningen mellan de människor som pratar och utbyter idéer över skrivborden. Den bejakande energin är påtaglig och genomsyrar hela arbetsplatsen. Jag är här för att träffa Jessica Thorelius, medgrundare till DVA och ledningsgruppsmedlem för utbildningen Immersive Experience Creator på Changemaker Educations. DVA är en kreativ, teknisk byrå som fokuserar på immersiva upplevelser - berättande med hjälp av AI/VR/AR som verktyg.

Jessica möter mig i dörren med ett stort leende och leder mig in i konferensrummet där vi slår oss ner. Hon känns erfaren och naturligt avspänd inför vår intervju, vilket får mig att genast släppa den nervositet jag känt inför vårt möte.

Intervju

Tre snabba med Linn Ringbom – Engineering Manager på Spotify

Ta reda på vad Linn har att säga om utbildningen Agile Project Manger och vilka som är hennes bästa tips för att lyckas efter studierna!