/> />

Om Covid-19

Säkerheten och välbefinnandet för all personal och alla studerande på Futuregames och Changemaker Educations är vår högsta prioritet. Vi följer aktivt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och de som utfärdas av Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Senaste informationen om Covid-19

Utbildningarna på både Futuregames och Changemaker Educations är delvis onsite/online. De nuvarande begränsningarna för utbildning på plats är helt beroende av den nuvarande Covid-19 situationen. Det innebär att vi förväntar oss att alla studerande är på plats så snart restriktionerna hävs och de studerande bör sträva efter att hitta ett boende vid behov i Boden, Karlstad, Skellefteå och Stockholm under hela sin studietid.

Observera: vi kan inte och kommer inte att tvinga någon studerande att studera på plats om de har befintliga hälsotillstånd som skulle utsätta dem för risker eller om en elev känner sig orolig med att studera på plats på våra skolor. Ta kontakt med utbildningskoordinator om du av hälsoskäl inte kan närvara onsite på skolan.

Därför kommer online utbildning att finnas tillgänglig för alla våra kurser i Karlstad och Stockholm åtminstone fram till 2021-10-31.

Från 2021–08–18 till 2021–10–31 gäller följande rutiner:

 

  1. För Stockholms lokaler på Åsögatan och Medborgarplatsen kommer vi endast att kunna ta emot hälften av eleverna i varje klass samtidigt. Vi prioriterar både studerande med särskilda behov och internationella studenter.

 

  1. För Boden och Skellefteå är campusen större och därför kan vi erbjuda alla studerande att studera på platsdirekt.

 

  1. I Karlstad så är en klass indelad i hälften medan en annan klass har färre studerande och därför kan alla tas emot på plats.

 

  1. Vi uppmanar alla studerande och personal att vaccineras helt och har fullgjort väntetiden efter den andra vaccinationen innan de åtar sig att vara på plats.

 

När du är i skolan, följ de grundläggande riktlinjerna.

  • Håll avstånd både under lektioner och viloperioder särskilt under lunchen
  • Hälsa på varandra utan att skaka hand eller kramas
  • Tvätta händerna regelbundet och använd handsprit som tillhandahålls på alla platser
  • Stanna hemma när du känner att du har eventuella förkylningssymptom och informera din utbildningsledare/koordinator om din frånvaro
  • Undvik att resa med kollektivtrafik under rusningstid
  • Använd munskydd om du känner att detta ökar din säkerhet

Så snart det sker några ändringar i Folkhälsomyndighetens riktlinjer kommer vi att informera alla studerande omedelbart via e-post.

Observera tills vidare att vi kommer att följa våra egna skolpolicies enligt beskrivningen ovan fram till 2021-10-31.

Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Integritetspolicy