fbpx
Nyhet juli 4, 2019

Futuregames flyttar till Medborgplatsen

Futuregames spelutbildningar etablerar sig hos Embassy House och Atrium Ljungberg i Söderhallarna på Medborgarplatsen från och med hösten. Precis i hjärtat av spelbranschen i Stockholm.

Changemaker Educations växer och med det även vår närvaro i Stockholm. Från och med hösten kommer Futuregames spelutbildningar att etablera sig hos Embassy House och Atrium Ljungberg i Söderhallarna på Medborgarplatsen. Med fortsatt närhet till den snabbt växande spelbranschen i Sverige. Vi ser fram emot att välkomna nya och nuvarande studerande efter sommaren – både på plats på Åsögatan och i våra nya lokaler!

– Futuregames utbildningar är strategiskt viktiga, inte bara för Södermalm och Stockholm utan även dataspelsindustrin som helhet, säger Anders Nilsson, Embassy House i en artikel med Fastighetssverige. Att kunna kombinera coworking för startups med nya talanger ger möjlighet till både branschens kompetensförsörjning och nya studios.

Läs mer i Fastighetssverige: Futuregames till Medborgarplatsen

Du kanske även är intresserad av

Intervju

Intervju med Ola Björling – ledningsgruppsmedlem för Immersive Experience Creator

Ola Björling har arbetat med VR/AR under många år och har samlat på sig gedigen erfarenhet av skapande inom Immersiva medier. Idag sitter han bland annat i ledningsgruppen för vår utbildning Immersive Experience Creator och ser fram emot att få dela med sig av sin kunskap till alla studerande.
Ta reda på vad Ola har att säga om utbildningen och vad det innebär att arbeta med Immersivt berättande!

Intervju

Intervju med Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio

När jag kommer in på DVA:s kontor på Södermalm i Stockholm slås jag direkt av den sköna atmosfären. Inte bara på grund av de stora, öppna ytorna, utan också den härligt avspända stämningen mellan de människor som pratar och utbyter idéer över skrivborden. Den bejakande energin är påtaglig och genomsyrar hela arbetsplatsen. Jag är här för att träffa Jessica Thorelius, medgrundare till DVA och ledningsgruppsmedlem för utbildningen Immersive Experience Creator på Changemaker Educations. DVA är en kreativ, teknisk byrå som fokuserar på immersiva upplevelser - berättande med hjälp av AI/VR/AR som verktyg.

Jessica möter mig i dörren med ett stort leende och leder mig in i konferensrummet där vi slår oss ner. Hon känns erfaren och naturligt avspänd inför vår intervju, vilket får mig att genast släppa den nervositet jag känt inför vårt möte.

Intervju

Tre snabba med Linn Ringbom – Engineering Manager på Spotify

Ta reda på vad Linn har att säga om utbildningen Agile Project Manger och vilka som är hennes bästa tips för att lyckas efter studierna!