fbpx
Intervju mars 18, 2020

Intervju med Payman Riahi – Agile Project Manager alumn och projektledare på Capgemini Sogeti

Ta del av Paymans resa under och efter studietiden och ta reda på vad han har för tips till de som funderar på att börja plugga!

Vad fick dig att välja att studera hos Changemaker Educations?

– Det som alltid har drivit mig karriärsmässigt är mitt intresse för entreprenörskap och passionen för Information och teknik. Changemaker Educations uppfyllde visionen jag hade genom en moderniserad utbildningsplan som anpassats efter behoven på arbetsmarknaden. Det var det som fick mig att hoppa på framgångståget och jag blev sporrad att göra det bästa jag kunde av möjligheterna som dök upp under studietiden.

Vad var det bästa med utbildningen? 

– Det bästa med utbildningen var främst all kunskap jag fick och möjligheten att bygga upp ett kontaktnätverk med personer från yrkeslivet. Jag fick helt enkelt bra verklighetsexempel. Jag kunde dra lärdom av andras framgångsresor och sedan implementerade det till mina egna kliv i arbetslivet.

Vad gör du idag och hur såg vägen dit ut efter examen? 

– Idag är jag Projektledare på Capgemini Sogeti, men min väg till anställning var inte den enklaste. Jag startade mitt eget kvalitetssäkringsföretag efter utbildningen och lyckades få till några uppdrag från olika företag jag haft kontakt med.  För att vidareutvecklas pressade jag mig själv ännu hårdare och studerade två andra YH utbildningar. Jag praktiserade inom olika företag och valde till slut Sogeti som mitt slutgiltiga val. Jag var inte blyg, utan tog alla möjligheter som dök upp.

Vad skulle du vilja säga till de som fortfarande funderar på om de ska studera hos oss?

– Jag rekommenderar verkligen att studera hos Changemaker Educations. Ni har ett brett nätverk av olika bolag i portföljen som ni har möjlighet att introducera passionerade elever för och utbildningsutbudet är brett. Att börja studera hos er kan vara början till ett framgångsrik karriär.

Men kom ihåg, det blir det man gör det till, som allt annat i livet!