fbpx
Nyhet februari 25, 2020

Lars Lundqvist och Vivienne Koh vinner hederspris!

Trots vintermörker har februari varit en ljus månad för oss på Changemaker Educations.
Våra medarbetare Lars Lundqvist och Vivienne Koh har tilldelats hederspriset på NMV respektive näringslivsgalan i Boden och vi är såklart superstolta!

NMV:s hederspris gick till Lars Lundqvist , utbildningskoordinator och verksamhetsutvecklare i Boden.

Motivering: Att skapa grundläggande förutsättningar för förnyelse och tillväxt handlar ofta om hårt och envist arbete. Och alltid om en eldsjäl. En människa som brinner av engagemang och vilja. Det vi ser realiseras nu på Boden Business Park med nya spännande utbildningar och banbrytande mötesplatser kan till stor del tillskrivas en verklig ”changemaker”. Därför tilldelas i år Lars Lundqvist NMW:s hederspris.

Näringslivsgalans hederspris gick till Vivienne Koh, utbildningsledare för webbutvecklare e-handel i Boden.

Motivering: När hela världen ligger framför ens fötter valde Vivienne att satsa i Boden. Tack vare Valkyrie Jam, ett gamejam för kvinnor, blev Vivienne Bodensare och leder idag spel- och webbutveckling framåt.

 

STORT grattis Lars och Vivienne!

Du kanske även är intresserad av

Intervju

Intervju med Jesper Wallerborg – Frilansande Illustratör, kommunikatör och Immersive Producer.

Vad gör egentligen en Immersive Experience Creator? Och varför kan det vara bra med katastrofala misslyckanden?

Intervju

Intervju med Ola Björling – ledningsgruppsmedlem för Immersive Experience Creator

Ola Björling har arbetat med VR/AR under många år och har samlat på sig gedigen erfarenhet av skapande inom Immersiva medier. Idag sitter han bland annat i ledningsgruppen för vår utbildning Immersive Experience Creator och ser fram emot att få dela med sig av sin kunskap till alla studerande.
Ta reda på vad Ola har att säga om utbildningen och vad det innebär att arbeta med Immersivt berättande!

Intervju

Intervju med Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio

När jag kommer in på DVA:s kontor på Södermalm i Stockholm slås jag direkt av den sköna atmosfären. Inte bara på grund av de stora, öppna ytorna, utan också den härligt avspända stämningen mellan de människor som pratar och utbyter idéer över skrivborden. Den bejakande energin är påtaglig och genomsyrar hela arbetsplatsen. Jag är här för att träffa Jessica Thorelius, medgrundare till DVA och ledningsgruppsmedlem för utbildningen Immersive Experience Creator på Changemaker Educations. DVA är en kreativ, teknisk byrå som fokuserar på immersiva upplevelser - berättande med hjälp av AI/VR/AR som verktyg.

Jessica möter mig i dörren med ett stort leende och leder mig in i konferensrummet där vi slår oss ner. Hon känns erfaren och naturligt avspänd inför vår intervju, vilket får mig att genast släppa den nervositet jag känt inför vårt möte.