fbpx
Event maj 8, 2019

Meetup om höstens utbildningar – Boden 24 maj

Varmt välkommen på en meetup om höstens utbildningar i Boden - Webbutvecklare e-handel och Indiespelutvecklare. Träffa studerande och lärare och ställ dina frågor om framtidens yrkesroller!

Välkommen till en kväll med trendspaningar om morgondagens arbetsmarknad och möjlighet att träffa lärare och utbildningsledare. Ställ alla dina frågor och inspireras till att ta nästa steget i din karriär!

Norrbotten är en växande tech-hub i Sverige med flera startups, spelkluster och globala IT-företag. Changemaker Educations anordnar utbildningar på nybyggda Boden Business Park, med garanterat studentboende och närhet till natur och din nästa arbetsgivare.

Fre 24 maj, kl 16:00 – 18:00 | Teknikvägen 3, Boden

Anmäl dig här till eventet

Våra utbildningar i Boden

Webbutvecklare e-handel
E-handeln behöver webbutvecklare med fokus på kundens affärsnytta och UX. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens e-handelslösningar? Då ska du satsa på att bli webbutvecklare inom e-handel. Sök senast 4 juni. Läs mer här

Indiespelutvecklare
Indiespelutvecklare speldesigner / spelprogrammerare är en 2-årig yrkesutbildning med 25 platser. Lärare med spelandet i blodet. Du lär dig på riktigt med skarpa uppdrag och spelprojekt från spelbranschen. Teori, spelprojekt och 20 veckors praktik ger dig både kunskaper och kontakter för att kunna arbeta som speldesigner eller spelprogrammerare direkt efter utbildningen. Läs mer här