fbpx
Event mars 13, 2019

Meetup om experience design och morgondagen – 11 april

Välkommen på Meetup om morgondagens yrkesroller den 11 april! Vi bjuder på trendspaningar inom Agile, UX och E-commerce - vad gäller idag och imorgon? Changemaker presenterar även höstens Yh-utbildningar: Webbutvecklare e-handel, Experience Designer och Agile Project Manager.

Varmt välkommen till en kväll med trendspaningar och inspiration om Agile, UX och e-handel. Vi på Changemaker Educations presenterar höstens Yh-utbildningar och spanar samtidigt framåt mot morgondagens arbetsmarknad med hjälp av branschrepresentanter, föreläsare och studerande! Hur ser framtiden för agile ut, vad innebär det att jobba med UX och vad kan vi säga om e-handelns explosiva framväxt?

Program (11 april, kl 17:00 – 19:00)

17:00 – Information om Changemaker Educations och höstens Yh-utbildningar.
18:00 – Dragning med trendspaningar om Experience Design och Spelifiering med Albert Säfström från Coffee Stain Studios. Albert kommer att prata om vikten och rollen som Experience Designer, möjligheter och utmaningar idag och imorgon.
18:30 – Tid för frågor, mingel och nätverkande (Experience Designer, Agile Project Manager och Webbutvecklare E-handel)
På plats får du även träffa lärare, studenter och utbildningsledare.

Mer om höstens utbildningar

På plats får du även träffa lärare, utbildningsledare och studerande som kan svara på dina frågor och funderingar om skolan.

Eventet äger rum på Åsögatan 117 i Stockholm mellan kl 17:00 – 19:00.  Anmälan görs här!

Höstens utbildningar och morgondagens yrkesroller:

Agile Project Manager

”Agile Project Manager” har kunskaper om agil och plandriven projektmetodik, samt färdighet att kombinera och prioritera utifrån kundens och projektets behov. Vi lär dig hur teamet fungerar mest effektivt och vilken sorts ledarskap du ska tillämpa i olika situationer.
>> Läs mer här

Webbutvecklare e-handel

E-handeln behöver webbutvecklare med fokus på kundens affärsnytta och UX. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens e-handelslösningar? Då ska du satsa på att bli webbutvecklare inom e-handel!
>> Läs mer här

(Utbildningen hålls även i Boden – läs mer här)

Experience Designer

Experience Designer –Tvärvetenskaplig kompetens inom upplevelsebaserad design, speldesign, UX, VR/AR, gamification, affärsutveckling och ledarskap. Välkommen till en spännande yrkesroll där du är med och påverkar framtiden.
>> Läs mer här

 

Vi ses torsdag den 11 april hos oss och spanar framåt!

Tid: kl 17:00 – 19:00
Adress:
Changemaker Education, Åsögatan 117, Stockholm
Anmälan görs här!