fbpx

1. Vad gör du på skolan?
Jag är grundare och CEO och mastermind (haha) av Changemaker Educations och Changemaker. Jag borde vara här för att peka och skälla – men jag är här för att utveckla, expandera – och följa studenternas resa.

2. Hur tror du att yrkhögskoleutbildningar kommer att se ut om 5 år?
Oigenkännlig. Den typ av utbildningar vi erbjuder idag kommer snart att vara utdaterade redan första dagen som studenter börjar. Vi kan och vill inte vänta 2-3 år innan studenterna fpr både en utbildning och sedan ett jobb. Det kommer att smälta samman. Vi kommer att lära oss on-demand, genom nanoutbildning, on-the-spot. Utmaningen kommer att ligga i att erbjuda kvalitet i dessa nya lärosystem. Utbildning (kunskap) kommer att rädda världen. 🙂

3. Vilket avtryck vill du göra på världen?
Att lämna varje dag lite bättre än jag fick den. Det betyder att små steg räcker. Jag skulle vilja påminna oss alla om att: även om vi alla är f*cked – är detta en vacker och häpnadsväckande värld.

Fun fact: Att tala danska är en superkraft! Folk (efter mina 20 år i Sverige) har fortfarande svårt att förstå mig – så de måste koncentrera sig och fokusera vilket är ett bra utgångsläge för all dialog. Tillslut kommer du att lära dig.