fbpx
Intervju april 16, 2020

Tre snabba med Linn Ringbom – Engineering Manager på Spotify

Ta reda på vad Linn har att säga om utbildningen Agile Project Manger och vilka som är hennes bästa tips för att lyckas efter studierna!

Vad skulle du säga är det bästa med utbildningen Agile Project Manager hos Agile Academy/Changemaker?

– Jag skulle nog säga att det var mixen som var bäst, för mig iallafall! Att jag fick chansen att både läsa om gruppdynamik och samtidigt utöva grupparbete, leda workshops, läsa om olika ledarskapsstilar (inklusive förstå min egen bättre), coaching, agila metoder osv.. Svårt att välja! Men att hela tiden ha foten i yrkeslivet var nog det mest värdefulla för mig och chansen att få göra LiA förstås!

Vad tycker du är det bästa med din roll / ditt jobb idag?

– Jag hade turen att få göra min LiA på min drömarbetsplats, Spotify, och även om jag jobbat där i fem år (i höst) så ser mina dagar väldigt olika ut. Det bästa är (förutom alla mina kollegor från hela världen) just att jobbet/rollen förändras och att jag får chansen att lära mig/utvecklas! Jag började som agil coach och nu är min roll Engineering Manager (motsvarande team lead, med ansvar för rekrytering, teamets leveranser och individuella utvecklingsplaner). Jag trivs med att ha mitt team men att också vara del av andra grupper så som samarbeta med andra EM’s/produktägare och ha möjlighet att jobba med andra saker jag brinner för – tex diversity & belonging!

Vilka råd vill du ge de som går utbildningen idag? 

– Ta vara på varje lektions/lärande-tillfälle, knyt kontakter med de som föreläser och fundera på vad det är du vill göra efter utbildningen – vilka områden tycker du är spännande/är du bäst på? Och försök hitta LiA på en arbetsplats där du kan få göra/testa lite av de sakerna! När du väl är på LiA, fortsätt knyt kontakter där och se till att testa att göra saker!

 

Är du intresserad av utbildningen Agile Project Manager?

Ansök här!  

Anmäl dig till öppet hus här!

Du kanske även är intresserad av

Intervju

Intervju med Jesper Wallerborg – Frilansande Illustratör, kommunikatör och Immersive Producer.

Vad gör egentligen en Immersive Experience Creator? Och varför kan det vara bra med katastrofala misslyckanden?

Intervju

Intervju med Ola Björling – ledningsgruppsmedlem för Immersive Experience Creator

Ola Björling har arbetat med VR/AR under många år och har samlat på sig gedigen erfarenhet av skapande inom Immersiva medier. Idag sitter han bland annat i ledningsgruppen för vår utbildning Immersive Experience Creator och ser fram emot att få dela med sig av sin kunskap till alla studerande.
Ta reda på vad Ola har att säga om utbildningen och vad det innebär att arbeta med Immersivt berättande!

Intervju

Intervju med Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio

När jag kommer in på DVA:s kontor på Södermalm i Stockholm slås jag direkt av den sköna atmosfären. Inte bara på grund av de stora, öppna ytorna, utan också den härligt avspända stämningen mellan de människor som pratar och utbyter idéer över skrivborden. Den bejakande energin är påtaglig och genomsyrar hela arbetsplatsen. Jag är här för att träffa Jessica Thorelius, medgrundare till DVA och ledningsgruppsmedlem för utbildningen Immersive Experience Creator på Changemaker Educations. DVA är en kreativ, teknisk byrå som fokuserar på immersiva upplevelser - berättande med hjälp av AI/VR/AR som verktyg.

Jessica möter mig i dörren med ett stort leende och leder mig in i konferensrummet där vi slår oss ner. Hon känns erfaren och naturligt avspänd inför vår intervju, vilket får mig att genast släppa den nervositet jag känt inför vårt möte.