fbpx
Intervju april 16, 2020

Tre snabba med Linn Ringbom – Engineering Manager på Spotify

Ta reda på vad Linn har att säga om utbildningen Agile Project Manger och vilka som är hennes bästa tips för att lyckas efter studierna!

Vad skulle du säga är det bästa med utbildningen Agile Project Manager hos Agile Academy/Changemaker?

– Jag skulle nog säga att det var mixen som var bäst, för mig iallafall! Att jag fick chansen att både läsa om gruppdynamik och samtidigt utöva grupparbete, leda workshops, läsa om olika ledarskapsstilar (inklusive förstå min egen bättre), coaching, agila metoder osv.. Svårt att välja! Men att hela tiden ha foten i yrkeslivet var nog det mest värdefulla för mig och chansen att få göra LiA förstås!

Vad tycker du är det bästa med din roll / ditt jobb idag?

– Jag hade turen att få göra min LiA på min drömarbetsplats, Spotify, och även om jag jobbat där i fem år (i höst) så ser mina dagar väldigt olika ut. Det bästa är (förutom alla mina kollegor från hela världen) just att jobbet/rollen förändras och att jag får chansen att lära mig/utvecklas! Jag började som agil coach och nu är min roll Engineering Manager (motsvarande team lead, med ansvar för rekrytering, teamets leveranser och individuella utvecklingsplaner). Jag trivs med att ha mitt team men att också vara del av andra grupper så som samarbeta med andra EM’s/produktägare och ha möjlighet att jobba med andra saker jag brinner för – tex diversity & belonging!

Vilka råd vill du ge de som går utbildningen idag? 

– Ta vara på varje lektions/lärande-tillfälle, knyt kontakter med de som föreläser och fundera på vad det är du vill göra efter utbildningen – vilka områden tycker du är spännande/är du bäst på? Och försök hitta LiA på en arbetsplats där du kan få göra/testa lite av de sakerna! När du väl är på LiA, fortsätt knyt kontakter där och se till att testa att göra saker!

 

Är du intresserad av utbildningen Agile Project Manager?

Ansök här!  

Anmäl dig till öppet hus här!