fbpx

Gamemaker Online – BODEN

Drömmer du om att skapa dina egna spel men saknar de grundläggande kunskaperna för att komma igång? Sök vår online-utbildning, sista ansökningsdatum är 1 juni!

Drömmer du om att skapa dina egna spel men saknar de grundläggande kunskaperna för att komma igång?

På kursen Gamemaker Online får du en inblick i branschen och goda grunder för att ta ditt intresse till nästa nivå.

Kursen Gamemaker Online ((halvtid, 50%) vänder sig till dig som är intresserad av att utveckla egna digitala spel och lära dig mer om spelbranschen i stort. Under kursens gång kommer du att, tillsammans med kurskamrater som delar ditt intresse, få möta erfarna spelutvecklare, lärare och andra aktörer från spelbranschen. Målet är att rusta dig som deltagare med kunskaper och färdigheter i spelutveckling. Kursen kommer också att ge dig en god inblick i spelindustrin samt ge dig de förutsättningar du behöver för att börja bygga upp en egen digital portfolio.

Kursen sker helt på distans och alla träffar sker digitalt.

Alla föreläsningar är förinspelade så deltagarna kan se dem när de vill. Det finns även möjlighet till handledning efter överenskommelse så man kan anpassa efter behov.

Om du vill studera på heltid går kursen att kombinera med Allmän kurs på plats på Sunderby Folkhögskola eller någon av deras övriga distanskurser. Läs mer om dessa här.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men ett stort intresse för spelutveckling.

CSN 

Kursen är CSN-berättigad på gymnasial nivå. Takten på dina studier påverkar hur mycket studiemedel du får. Studietakten är ett mått som visar hur mycket du läser i genomsnitt under en termin eller studieperiod. Den kan vara på heltid (100 procent) eller deltid (50 eller 75 procent). Om du läser mindre än 50 procent, kan du inte få studiemedel.
Kurslängd

1 år (39 veckor), 50% studietakt, 20200819 – 20201218, 20210113-20210616

 

Kursstart

19 augusti 2020

Ansökan

Till din ansökan vill vi att du skriver ett personligt brev där du beskriver hur du tänker att kursen ska bidra till din personliga utveckling och skapa möjligheter för din framtid. Det personliga brevet är viktigt för vårt gemensamma arbete under året. Sista ansökningsdatum är 1 juni 2020.

Serviceavgift

500 kronor/ termin. Undervisningen är avgiftsfri vad gäller administration, lärare och undervisningslokaler. Däremot betalar alla en serviceavgift och i den ingår deltagarförsäkring.

Övrigt

Du som söker måste ha fyllt 18 år eller fyller 18 under höstterminen. När du tackat ja till en plats förbinder du dig att närvara och bidra till kursens gemensamma mål samt till att betala serviceavgift.

Gamemaker Online – BODEN

Studiestöd CSN : Yes
Kursstart: 19/08/2019
Ort: Distans
Övrig information

Du som söker måste ha fyllt 18 år eller fyller 18 under höstterminen.

Utbildningsledare

Spelutbildning når hemmasittare