Öppet Hus

Välkommen till Changemaker Educations!

Under vårterminen 2023 kommer vi att erbjuda öppet hus både online och onsite. Här kommer vi berätta mer om våra utbildningar och där får du chansen att ställa frågor och möta utbildningsledare.

Bli en Changemaker

Learn to change | Change to learn
Tom Løyche, VD och grundare Changemaker Educations, berättar mer om filosofin bakom skolan och vad det innebär att studera hos oss.

Våra utbildningar

Agile Project Manager

Bli en modern ledare med kunskap av moderna projektmetoder!
Agile och SCRUM kombinerar ditt ledarskap och teamets framgång med moderna projektmetoder. Med korta avstämningar coachar du teamet. Ditt ledarskap anpassas till att hantera målstyrning, utveckling och förändring.

Studera i Stockholm.

Arctic Hospitality Leader

Swedish Lapland – magiska upplevelser i genuin miljö!
Lär dig ”Hospitality Management” tillsammans med entreprenörskap och ledarskap. Turistnäringen i Swedish Lapland växer kraftigt. Vi behöver ditt värdskap och din kompetens för att stolt och varsamt visa världen alla våra unika upplevelser.

Studera i Boden.

Frontend App Developer

Branchen behöver Frontend / App utvecklare!
Dynamisk frontend-utveckling, apputveckling, mobile first, responsiv design och UX-design utvecklas i högt tempo och är därför ledord i denna utbildning. Digitala strategier och agil projektmetodik är även viktiga framgångsfaktorer. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens hemsidor och appar? Ansök till Frontend / App Developer idag!

Studera i Stockholm.

Experience Designer

Lär dig skapa digitala upplevelser utifrån användarens behov!
Efterfrågan på yrkesrollen Experience Designer ökar starkt i hela samhället. Användarupplevelser, hållbara affärsmodeller och digital innovation står i centrum för utvecklingen. Studera hos oss i Stockholm!

Immersive Experience Creator

Skapa framtidens innehåll för immersiva medier!
Immersive Experience Creator lär dig att ta fram det estetiska innehållet för VR, AR, XR som inkluderar video, grafik, bild och ljud. Utbildningen ger dig kunskaper inom innovativ teknik för att på bästa sätt producera immersiva upplevelser och ”content” för immersiva medier.

Studera i Stockholm.

Futuregames - bli en del av spelbranschen

Lär dig mer om våra spelutbildningar på Futuregames Online Open House.

Kontakt