GameChangers

Futuregames och Changemaker Educations studentkår

GameChangers är en ideell förening som leds av Futuregames and Changemaker Educations studerande. Vi samarbetar med skolan för att förbättra skolmiljön samt organisera olika event och aktiviteter för både studerande och alumner. Vårt mål är att skapa oförglömliga minnen hos våra studerande! Vi jobbar också med att skapa kontakt mellan våra klasskamrater och professionella inom de olika branscherna. Vi talar både engelska och svenska.

Varför ska du bli medlem?

När du registrerar dig blir du medlem i GameChangers och Stockholm Student Union Central Organisation (SSCO).  Detta gör att du kan gå med SSCOs bostadskö! Gött eller hur? Ett medlemskap i kåren kostar 100 SEK och håller i ett år. 100% av pengarna går direkt tillbaka till organisationen, som vi kan använda till events!

Att bli medlem är enkelt!

Följ bara GameChangers formuläret här. Den är skriven på engelska för att underlätta hanteringen. Din personliga information används för att registrera dig hos SSCO och då även göra dig berättigad till bostadskön!

 

GameChangers styrelse, från vänster:

Reyn Teru, Game Designer 2023, Felix Holm, Immersive Experience Creator 2023, Patryk Aleksandrowicz, Game Designer 2023, Harsh Kashinath Istalkar, Game Programmer 2023.

Kom i kontakt med oss!

Om du har några frågor, förslag eller andra åsikter är du välkommen att kontakta oss genom vår email nedan. Vi finns alltid här för dig, och kommer göra vårt yttersta för att du ska få en underbar tid här på Futuregames & Changemaker Educations. Du är välkommen att skriva till oss på svenska eller engelska!

Email: gamechangers@futuregames.nu