GameChangers

Futuregames och Changemaker Educations studentkår

GameChangers är en ideel organisation driven av studerande som tillsammans med skolans personal arbetar med att förbättra skolmiljön och arrangera evenemang för studerande och alumner. Genom de aktiviteter GameChangers anordnar lyckas vi skapa nya kontakter mellan studerande och yrkesverksamma som i sin tur skapar synergieffekter.

Alla projekt drivs med målet att ge studerande på Futuregames och Changemaker Educations en oförglömlig tid - oavsett om studieorten är i Stockholm, Boden, Skellefteå eller Karlstad.

Bli medlem

När du blir medlem hos GameChangers registrerar du dig samtidigt som medlem i Stockholm Student Union Central Organization (SSCO). Det medför bland annat att du kan ta del av studentbostadsköernas SSCO-erbjudanden. Grymt, eller hur?

Ett medlemskap kostar 100 kr för ett helt år och 100% av pengarna går tillbaka direkt till organisationen. Med andra ord är det pengar som används för att arrangera evenemang och betala nödvändiga avgifter.

 

Att bli medlem är enkelt! Följ bara stegen nedan:

● Ladda ner FORMULÄRET
● Följ instruktionerna noga
● Glöm inte att underteckna – oavsett om du föredrar digitalt eller utskrivet!
● Skicka en bild av formuläret till vår e-postadress och se till att all din personliga information är läsbar. Din personliga information är nödvändig för att registrera dig hos SSCO och göra dig berättigad att stå i deras köer till studentbostäder!

Vi hoppas att vi ses på våra framtida evenemang!

/ Lina, Mat & Marcus