För Studerande

Vad letar du efter?

Har du frågor? Kontakta info@cmeducations.se

Vill du komma i kontakt med vår studentkår GameChangers? Kontakta gamechangers@futuregames.nu

Möt våra alumner

"Kursen i Service och värdskap har varit A och O. Det är ju just värdskapet vi är så exceptionellt bra på här i Swedish Lapland. Vidare var det lärorikt att få lära sig om den internationella besöksnäringen och få en förståelse för hur branschen och marknadsföringen ser ut internationellt – hur hittar gäster från alla världens hörn till vår lilla destination? Få inblick i hur agenter arbetar, vad en DMC är osv. Det hade jag ingen aning om innan utbildningen, men det arbetar jag med dagligen nu."

Josefine Westman, tidigare studerande vid vår Arctic Hospitality Leader-utbildning

"I framtiden ser jag stora möjligheter för min yrkesroll, drivna av den växande efterfrågan på kvalificerade projektledare i olika branscher och sektorer. Den ökande användningen av agila metoder och digitala verktyg förutspås bredda vägen för nya tillvägagångssätt inom projektledning och leverans. Att kontinuerligt vidareutbilda sig inom detta område kommer inte bara att förstärka ens kompetens utan också öka tillgången till dessa nya möjligheter. Detta är särskilt relevant i ljuset av den växande rollen som strategiska projektledare spelar för företagsinnovation och tillväxt."

Milad Omari är en alumn från vår Agile Project Manager-utbildning.

"UX Research/Design är användbart oavsett vad det används till, både i den digitala och i den fysiska världen. Allt som erbjuds/säljs/används har alltid en slutanvändare, om det inte har användaren i åtanke kommer det nästan alltid vara en dålig produkt. Så UX är bryggan mellan design och människan, vilket alltid kommer att vara relevant. Samt, om man väljer att gå vidare till en annan yrkesroll så kommer UX vara en grymt bra kompetens som kan implementeras överallt."

Viktor Andersson är en tidigare studerande på vår utbildning Experience Designer.

"Det är spännande att vara en del av den utvecklande teknologin och bidra till innovativa sätt att använda AI. Vårt team är sammanhållet, vilket möjliggör effektivt samarbete och hög smidighet i arbetet. Jag har haft ansvar från början, vilket har gett mig möjlighet att vara direkt involverad och påverka processen på ett meningsfullt sätt."

Tsubasa Fujii är en tidigare studerande på vår Frontend Developer-utbildning

Webbshop

Webbshop

Besök Changemaker Educations egna webbshop där du som studerande kan beställa merch från ett stort urval produkter.