För Studerande

Vad letar du efter?

Har du frågor? Kontakta info@cmeducations.se

Vill du komma i kontakt med vår studentkår GameChangers? Kontakta gamechangers@futuregames.nu

Innovativa utbildningar med morgondagens stjärnor

Våra studerande berättar om livet på campus!
Lisa och Eddie studerar båda Indie Game Development i Karlstad.
Som andraårs-studerande på Futuregames har jag hunnit gå väldigt många lärorika utvecklande kurser samt deltagit i flera större spelprojekt!
Kristoffer Brander - Game Design studerande
På Futuregames lär jag min nya saker varje dag!
Carin Backlund - 3D Artist studerande
Tiden på Changemaker har varit väldigt givande och jag trivs jättebra. Det är en bra atmosfär i skolan och du får all hjälp du behöver och lite till!
Alex Duong - Webbutvecklare e-handel studerande
Agile project Manager programmet handlar inte bara om att nicha sig inom IT och projektledning utan framförallt det agila - att kunna arbeta agilt med content!
Matilda Allan - Agile Project Manager studerande

Utbildningar

Livet på Campus

Vilket campus passar dig bäst?

Våra orter är inte valda av en slump. Här finns campus med studentboende och många spännande tillväxtföretag och innovationskluster. Alla med stort engagemang för dig och för våra utbildningar.

Stockholm
Vi jobbar nära våra branscher, yrkesroller och kompetenser. Här finns ett av världens viktigaste spelkluster och flera av landets bästa föreläsare inom digitalisering och ledarskap.

Boden
Studentcampus med gemenskap i Swedish Lapland. Här skapas spelutveckling tillsammans med företagen. Allt i toppmoderna lokaler hos Boden Business Park.

Skellefteå
Skellefteå är just nu en av landets mest spännande orter genom Arctic Game Lab och sitt dynamiska innovationscenter. Här bor och pluggar du i händelsernas centrum.

Karlstad
Tillsammans med The Great Journey och Karlstad Innovation Park genomför vi kreativa utbildningar inom UX och spelutveckling. Här finns studentboende och LIA-företag som behöver kompetens.

International students

International students are important!

International applicants are welcome to apply to our vocational full-time Diploma programs at Changemaker Educations/Futuregames. Our Diploma Programs runs parallel and with the same curriculum as our YH-programs.
Our programs are held in Stockholm, Boden, Skellefteå and Karlstad or in some case possible to attend online.

Read more about being an international student HERE.

Vi som pluggar här

FAQ

Vanliga frågor

Hur söker jag till en utbildning?

Gå först in på UTBILDNINGAR (länk till utb.sida) för att se vilka utbildningar vi har. Här kan du använda dig av vårt filter för utbildningsområden, utbildningar som är online eller onsite m.m.

Efter att du klickat dig in på en utbildning hittar du en röd knapp med texten “ANSÖK NU”. Du behöver även kolla igenom behörigheterna för utbildningen, samt urvalsprovet, och andra underlag du behöver för att skicka in en komplett ansökan.

Om utbildningen inte är öppen för ansökan, kan du lämna en intresseanmälan så vi kan kontakta dig när ansökan öppnar igen.

Hur ansöker jag om studiemedel från CSN?

Logga in i dina sidor på CSN och där kan du ansöka om studiemedel. Här är det viktigt att du har fått information om exakta datum samt YH-poäng för respektive termin.

Webbshop

Webbshop

Besök Changemaker Educations egna webbshop där du som studerande kan beställa merch från ett stort urval produkter.