fbpx

Changemaker Educations erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken.

Vi på Changemaker Educations identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi arbetar med YH-utbildningar, folkhögskoleutbildningar samt fristående kurser för individ och organisationer inom områden som spel, e-handel, webb, agil projektledning och urban matproduktion.

Vi har funnits i över 20 år och utbildat över tvåtusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i bl.a. Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Frankrike, Australien och Malaysia. Fler än 250 lärare och gästlärare har under åren arbetat med våra utbildningar och över 300 företag är knutna till skolan genom f.d. studerande, lärare och samarbetsprojekt.

Välkommen till oss i House of Change på Åsögatan 117 på Södermalm i Stockholm! Vi erbjuder även utbildningsprogram och kurser i Boden, Luleå, Borås, Karlstad, Skellefteå och Göteborg.

Vision

Att ge varje individ kompetensen och sammanhanget att kunna bidra till hållbar förändring, för sig själv och för samhället.

Mission

Att vara en skola som tillhandahåller innovativa utbildningar som ger människor aktuell kompetens och verktyg att lösa dagens och morgondagens utmaningar.

Partners och samarbeten

På Changemaker Educations jobbar vi i nära samarbete med näringsliv, kommuner, ideella föreningar och andra parter som är med och verkar för en mer hållbar framtid. Våra utbildningsprogram har branschrelevanta företagsrepresentanter knutna till sig i sina ledningsgrupper och som LIA-företag och gästföreläsare. Några av våra partners: