Nyheter

Filtrera Nyhet   Spotlight   Projekt   Event   Courses  
10 jun, 2022

Hos Urban Food Space skapas morgondagens matupplevelse

Till hösten drar en ny Foodmaker-utbildning i gång på distans, med möjlighet till fysiska experiment i Göteborg. Vi tog en pratstund med Matts Johansson och Corina Akner från satsningen Urban Food Space, som är Changemaker Educations utbildningspartner.

Läs mer
02 jun, 2022

Techkompetens saknas – utbilda dig till Frontend Developer

Inom techbranschen saknas 70 000 personer år 2024, enligt TechSverige. Utbilda dig till Frontend Developer och bli en viktig spelare i digitaliseringen!

Läs mer
24 maj, 2022

5 frågor till Scrum Master Elin Tann

Elin Tann är en tidigare studerande på Agile Project Manager-utbildningen. Nu arbetar hon som Scrum master och agile project manager på uppdrag åt en myndighet.

Läs mer
23 maj, 2022

Möt Mattias Bergman – från Changemaker Educations till SEB

Mattias Bergman är en alumn på Agile Project Manager-utbildningen. I dag jobbar han som intern managementkonsult på SEB.

Läs mer
13 maj, 2022

Utbildningarna du fortfarande kan söka till hösten 2022

Utbildningar öppna för sen anmälan: Foodmaker, Arctic Hospitality Leader, Agile Project Manager och Immersive Experience Creator (ansök senast 17 juni).

Läs mer
10 maj, 2022

Agile Project Manager-studerande träffade näringslivet

Våra Agile Project Managers fick nyligen möta näringslivet inför höstens LIA. En meet & greet med bl.a. Brejn Alliance, Familjen och Donald Davies & Partners.

Läs mer
05 maj, 2022

Fem platser som sätter Norrbotten på kartan

Upplevelseindustrin fortsätter att växa i Norrbotten - här listar vi fem av de mest populära resmålen! Och tips på hur du kan vara med och skapa nästa destination.

Läs mer
02 maj, 2022

Studera i hjärtat av Värmland – Karlstad!

Karlstad erbjuder dig ett spännande studentliv, utbildning och företag som tar emot dig på LIA. Våra utbildningar bedrivs på Karlstad Innovation Park.

Läs mer
28 apr, 2022

Närproducerad mat – viktigare än någonsin!

Att öka självförsörjningsgraden av livsmedel är en aktuell och viktig fråga över hela landet. Så hjälper utbildningen Foodmaker till att nå målet.

Läs mer
14 apr, 2022

Plugga i Boden och upptäck närhetslivet

I Boden får du hela livspaketet: utbildning, natur och en närhet till både jobb och socialt liv. Hållbar turism, småskalig livsmedelsproduktion och ett av norra Europas största spelkluster – och allt detta under samma tak!

Läs mer
12 apr, 2022

7 heta framtidsyrken 2022

Låt oss hjälpa dig lite på traven med tips om sju verkliga framtidsyrken - från VR och UX till mathantverk och hållbar turism.

Läs mer
07 apr, 2022

Jelena utbildar sig för en ledarskapsroll inom besöksnäringen

Jelena studerar på Yh-utbildning Arctic Hospitality Leader i Boden. Förbered dig på att axla ledarskapsroller inom besöksnäringen i höst du också!

Läs mer
05 apr, 2022

Tidsvåg Spelcafé på Vetenskapsfestivalen Göteborg

Changemaker Educations är för tredje året på rad med och stöttar Tidsvåg på Vetenskapsfestivalen Göteborg - för större mångfald inom spel- och techbranschen.

Läs mer
14 feb, 2022

Öppet Hus 19 april (Boden) och 21 april (Online)

Lär dig mer om våra YH-utbildningar som startar hösten 2022: Frontend / App Developer, Experience Designer, Agile Project Manager, Arctic Hospitality Leader, Foodmaker.

Läs mer
03 feb, 2022

Nya utbildningen Foodmaker satsar på lokalproducerat i Norrbotten

I höst startar den nya Yh-utbildningen Mathantverkare i Boden, en regional satsning på närproducerade livsmedel i Norrbotten.

Läs mer
12 jan, 2022

Här är YH-utbildningarna som startar hösten 2022

Läs mer om vilka utbildningar som startar hösten 2022 - onsite och online.

Läs mer
11 jan, 2022

Så kan agilt ledarskap hjälpa oss navigera det nya normala

Vi lever i en allt mer föränderlig och oförutsägbar värld. Det har vi inte minst sett under covid-pandemin. Vi blir överrumplade och våra framtidsplaner ställs på ända.
Inom IT-branschen har man länge jobbat med modeller och verktyg för att kunna möta föränderlighet och oförutsägbara moment. Det kallas för det agila arbetssättet. Vi pratade med kursledaren för Changemaker Educations utbildning Agile Project Manager för att bena ut skillnaden mellan det klassiska projektledarskapet och det agila. Vi fick också svar på vem som ska gå den här utbildningen.

Läs mer
10 dec, 2021

Vårens onlinekurser – ansök idag

Lär dig mer om kurserna du kan läsa online våren 2022. Frontend Developer, Agile Project Leader, Games Marketer och mer!

Läs mer
08 dec, 2021

Kursen Frontend Developer hjälpte Felicia att bli webbutvecklare

"Det var tio intensiva veckor, men kombinationen av föreläsningar och praktiskt lärande lärde mig enormt mycket."

Läs mer
02 dec, 2021

Daniel Torbjörnsson blir ny skolchef

Daniel Torbjörnsson har de senaste åren arbetat som skolledare inom gymnasieskolan, och har även en lång bakgrund inom spelindustrin.

Läs mer
11 nov, 2021

”Blandade team skapar bättre spel” – Karoline Forsberg, CCP Games

Karoline Forsberg tilldelas Elisabeth Tegner-stipendiet 2021 för sitt engagemang för kvinnor i spelbranschen.

Läs mer

Nyhetsbrev

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev!

Frågor?

Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Integritetspolicy