Boden

Välkommen till Campus Boden!

Om Boden

Välkommen till Campus Boden!

Toppmoderna lokaler, ett växande ekosystem av spännande bolag inom tech och de kreativa näringarna, norra Sveriges främsta spelkluster och ett campus precis invid skolan med nya vänner.

Ta chansen, flytta till Boden och läs en av våra utbildningar!

Toppmoderna lokaler och campus med nya vänner

Boden Game Camp är ett unikt ekosystem för dataspelsindustrin i Boden och lockar studenter och spelföretag från hela världen till en växande industri, lokalt och globalt. På Boden Business Park erbjuds moderna lokaler och trivsamma gemenskapsutrymmen. Du bor bekvämt på campus på anläggningen.

Boden Game Camp är också en del av norra Europas snabbast växande spelkluster Arctic Game, som skapar en strategisk plattform med affärsutveckling, investeringsstöd, spelutbildningar och event för att bygga en stark spelgemenskap för spelindustrin i norra Sverige.

Här genomförs årligen ett att våra mest kända internationella spelevents för kvinnor ”Valkyrie Jam”. De två senaste åren har spelkonferensen Boden Game Changer anordnats.

Vintersporter och sommarnöjen

Swedish Lapland väntar med norrsken, skidåkning, skoteråkning, fiske, vandringar och mycket mer. Dina studier kryddas med naturupplevelser som berikar och berör. Vi vågar lova att din studietid i Boden blir ett varmt minne för livet på flera plan – välkommen till Boden Business Park!

Flera boendealternativ med närhet till ett socialt liv

När du antas till en utbildning i Boden finns flera olika boendealternativ; från moduler på 18 kvadratmeter till studentrum på 10 kvadratmeter. På campus i Boden Business Park bor du bekvämt i direkt anslutning till skolan. Vi förmedlar även lägenheter (20–92 m2) i Sävast och Boden. På flyttatillboden.se kan du också söka annat boende.

Allt inom spel på gångavstånd

Boden Gamecamp har vi allt relaterat till spel i samma område. Spelstudios och din framtid finns i nära anslutning till utbildningen.

Gym och restaurang med studentanpassade erbjudanden finns i nära anslutning på entréplan. Vi skapar en rak väg för dig som student med världen, därför jobbar vi mycket med internationella aktörer.

Välkommen till Boden med ett närhetsliv i fokus!

Plugga i Boden

Det finns tusen skäl att plugga hos oss!

Våra studentboende

Som studerande på Boden Gamecamp kan du anmäla intresse för boende. Det finns boendealternativ här i form av moduler på 18kvm och studentrum på 10kvm. Du kan även söka annat boende på flyttatillboden.se.

Alla orter

Alla utbildnings-orter

Våra orter är inte valda av en slump. Här finns campus med studentboende och många spännande tillväxtföretag och innovationskluster. Alla med stort engagemang för dig och för våra utbildningar.

Kontaktperson

Kontaktperson

Välkommen att kontakta vår Site Manager i Boden!

Kontakta oss

Boden

info@cmeducations.se Växeln är öppen: Kl. 9-15
Lunchstängt: Kl. 12-13
Fredagar: Stängt

Frågor om ansökan?
Chatta med oss här till höger.

Se alla kontaktuppgifter > ">+46 8 336 015
Växeln är öppen: Kl. 9-15
Lunchstängt: Kl. 12-13
Fredagar: Stängt


Frågor om ansökan?
Chatta med oss här till höger.

Se alla kontaktuppgifter >