Boden

Välkommen till Campus Boden!

Om Boden

Välkommen till Campus Boden!

Toppmoderna lokaler, ett växande ekosystem av spännande bolag inom tech och de kreativa näringarna, norra Sveriges främsta spelkluster och ett campus precis invid skolan med nya vänner.

Ta chansen, flytta till Boden och läs en av utbildningarna:
Game Programmer C++ / C
Game Artist
Game Designer
QA / Game Tester
Indie Game Developer
Webbutvecklare e-handel
Arctic Hospitality Leader

Toppmoderna lokaler och campus med nya vänner

Boden Business Park erbjuder moderna, IT-anpassade lokaler och trivsamma gemenskapsutrymmen. Du bor bekvämt på vår campus på anläggningen. Här finns också en helt nybyggd konferens- och filmstudio samt innovativa kluster inom spel och digitala näringar.

Start-ups och internationella aktörer

Många startar eget och andra väljer att etablera sig i det webb-, e-handels- och spelkluster som växer fram på plats. Multijättar såsom Google och Facebook kikar också på Boden. Och här genomförs årligen ett att våra mest kända internationella spelevents för kvinnor ”Valkyrie Jam”.

Vintersporter och sommarnöjen

Swedish Lapland väntar med norrsken, skidåkning, skoteråkning, fiske, vandringar och mycket mer. Dina studier kryddas med naturupplevelser som berikar och berör. Vi vågar lova att din studietid i Boden blir ett varmt minne för livet på flera plan – välkommen till Boden Business Park!

Garanterat boende med närhet till ett socialt liv

När du blir antagen till utbildningar i Boden är du garanterad boende. Det finns boendealternativ i form av moduler på 18kvm till studentrum på 10kvm.

Generera dina idéer till verkligheten i vår spelinkubator

Under 2021 startar vi möjligheten för dig att ta ditt spel till marknaden. På NEXT kan du bli antagen till vår renodlade spelinkubator och tillgå tolv månader med full access av förnödenheterna som behövs till att ta ditt spel till marknaden. Eller så kan du träffa likasinnade människor, skapa närverk och utveckla tillsammans.

Allt under ett och samma tak inom spel

Boden Gamecamp har vi allt relaterat till spel under ett och samma tak. Spelstudios, inkubator och din framtid finns bara några trappsteg ovanför utbildningen.

Gym och restaurang med studentanpassade erbjudanden finns i nära anslutning på entréplan. Vi skapar en rak väg för dig som student med världen, därför jobbar vi mycket med internationella aktörer.

Välkommen till Boden med ett närhetsliv i fokus.

Plugga i Boden

Det finns tusen skäl att plugga hos oss!

Våra studentboende

Som student på Boden Gamecamp är du garanterad boende. Det finns boendealternativ i form av moduler på 18kvm och studentrum på 10kvm.

Alla orter

Alla utbildnings-orter

Våra orter är inte valda av en slump. Här finns campus med studentboende och många spännande tillväxtföretag och innovationskluster. Alla med stort engagemang för dig och för våra utbildningar.

Kontaktperson

Kontaktperson

Välkommen att kontakta vår Site Manager i Boden!

Lina Ekström Morin

Head of Education Arctic Hospitality Leader, Site Manager Boden

lina.morin@cmeducations.se +46 702 214 630
Vi använder cookies på denna webbplats för att ge er den bästa möjliga användarupplevelsen.
Integritetspolicy