Karlstad

Välkommen till Karlstad och the Great Journey!

Om Karlstad

Välkommen till Karlstad!

Karlstad är Värmlands hjärta och själ. Här pluggar du UX, projektledning och spelutveckling nära kreativa näringar och spännande innovationskluster. Karlstad har ett aktivt studentliv och många företag som deltar i din utbildning och tar emot dig på LIA.

Karlstad Innovation Park

Våra utbildningar bedrivs på Karlstad Innovation Park, intill Karlstad Universitet. Du pluggar och umgås i en dynamisk, kreativ miljö där du har nära till allt; innovativa företag och människor, restauranger, caféer och gym.

The Great Journey

Vi arbetar tätt med ”The Great Journey”, ett aktivt community av och för spelutvecklare. TGJ är en ”hotspot” för game devs som ordnar co-labs, jams, spelprojekt och mycket annat.

Studentboende och nya vänner

Här finns gott om studentrum och lägenheter i direkt anslutning.

Prova de här länkarna:
Karlstad studentbostäder
Lecab Fastigheter
KBAB
Rohm & Co
Klara förvaltning

Många aktiviteter och ett brett nattliv

Skidåkning, segling, vattensporter, hiking, ridsport, fotboll, hockey, skateboard, frisbeegolf kan nämnas bland alla aktiviteter som Karlstad erbjuder.

Karlstad

Tillsammans med The Great Journey och Karlstad Innovation Park genomför vi kreativa utbildningar inom UX, projektledning och spelutveckling. Här finns studentboende och LIA-företag som behöver kompetens.

Alla orter

Alla utbildnings-orter

Våra orter är inte valda av en slump. Här finns campus med studentboende och många spännande tillväxtföretag och innovationskluster. Alla med stort engagemang för dig och för våra utbildningar.

Kontaktperson

Kontaktperson

Välkommen att kontakta vår Site Manager i Karlstad!