Meet & Greet: Rekrytering & LiA

Meet & Greet: Hitta din LIA-praktikant!

Changemaker Educations bästa talanger inom UX Design, Agile Project Management, Arctic Hospitality och Frontend Development söker praktikplats!

Rekrytering & LIA

Anställ nyckelmedarbetare och ta emot LIA

Vi utbildar dina viktigaste medarbetare med konkurrenskraftig digital kompetens. Inom agila metoder, digitalt ledarskap, webb, spel, e-handel, UX och mycket mer. Du tar emot en LIA-studerande under ca 15-25 veckor. Ni får båda lära av varandra. En klockren win-win.

Vill du anställa ?
Kontakta utbildningsledaren för den aktuella utbildningen så hjälper vi dig att förmedla din jobbannons till de studerande du vill komma i kontakt med.

Vill du ta emot LIA-studerande?
Kontakta utbildningsledaren. Våra studerande ansöker om LIA-platsen med personligt brev och CV/portfolio. Du bokar intervju och väljer vem du vill ta emot. Därefter skriver vi ett LIA-avtal som reglerar arbetsuppgifter, ansvar och mycket annat.

“Spelbranschen ställer höga krav på leverans och effektiva team. Vi väljer att vässa våra teamleads med agila metoder och SCRUM hos Changemaker Educations.”
Sofie Björkman, HR, Starbreeze
Jag har haft koll på Changemaker Educations via deras utbildningar. Det var genom DVAs första anställda som sökte sig dit när hon ville vidareutvecklas. Jag hängde med i hennes process och fick en grym känsla för skolan.
Jessica Thorelius, medgrundare av DVA Creative Technology Studio
Jag sitter i ledningsgruppen för Agile Project Manager och försöker bidra med min kompetens inom såväl plandriven som agil projektledning.
Carina Höyheim – seniorkonsult på Metier

Changemaker Educations identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor. Vi designar innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer. Vi ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi har funnits i över 20 år och våra 1000-tals tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i bl.a. Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Frankrike, Australien och Malaysia. Fler än 250 föreläsare har under åren arbetat med os och över 300 företag är knutna till skolan genom alumner, ledningsgrupper, rekrytering och LIA. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Föreläs hos oss

Vill du föreläsa hos oss?

Kompetenta föreläsare med förmåga att förmedla rätt kunskap är vår livsnerv. Vi jobbar med ”learning by doing” och learning by reflection”. Alltid branschnära och ofta i projektform.

Vill du vara med och skapa kreativa läroplattformar och erfarenhetsutbyte? Dela din kompetens och skapa broar mellan skola och yrkesliv?

Du ska ha erfarenhet av vuxenutbildning och minst två års dokumenterad yrkeskompetens inom ditt område. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att bygga kurser och kunskapskontroller inom YH. 

Vi behöver din konsultprofil/CV som en del i vår kvalitetssäkring och vårt löfte till Myndigheten för Yrkeshögskolan . Välkommen att mejla utbildningsledaren för den aktuella utbildningen så återkommer vi till dig inom kort.

Ledningsgrupp

Vill du vara med i vår ledningsgrupp?

Ett gyllene tillfälle att komma i närkontakt med dina framtida nyckelmedarbetare. Och ett viktigt forum för att säkerställa att vi tillsammans ger rätt verktyg och kunskaper till din bransch.

Varje YH-utbildning har en ledningsgrupp om ca 10-15 personer. Alla är strategisk utvalda partners för yrkesrollen och den aktuella branschen eller kompetensområdet.

Ledningsgruppen träffas ca två (2) ggr per termin. Du bidrar med input från branschen, trender och utveckling. Du medverkar till att anta och examinera. Och vi behöver din röst för att säkerställa kvalitet och hållbarhet för de studerande och skolan.

Dessutom utbyter vi erfarenheter och har riktigt kul tillsammans – vill du vara med? Kontakta oss så berättar vi mer.

För Alumner

ALUMNI - Du är vår viktigaste ambassadör!

Du som tagit din YH-examen hos Futuregames och Changemaker Educations har tillsammans med oss jobbat stenhårt, lärt dig massor och till slut fått en värdefull YH-examen. GRATTIS!

Självklart är du vår viktigaste ambassadör. Vi hoppas du trivs med ditt yrke och din karriär. Vi vill gärna komma i kontakt med dig och veta mer;

– Behöver ditt bolag effektiva kurser?
– Vill du föreläsa? Inspirera?
– Vill du hjälpa oss bli bättre i våra ledningsgrupper?
– Vill du rekrytera och ta emot LIA?
– Vill du göra skarpa branschprojekt med oss?

Du är en förebild för våra studerande. Din story är viktig. Du är varmt välkommen att berätta den för alla som studerar nu och är på väg mot en yrkesresa och ett mål som liknar ditt.

Hör av dig!

Samarbeten

Partners

Rätt kompetens och starka nätverk är nyckeln till framgång
Våra utbildningar genomförs i direkt samverkan med våra partners. Vill du vässa dina medarbetare? Kompetensutveckla? Ta emot LIA? Rekrytera? Föreläsa? Skapa projekt? Hör av dig så träffas vi.

Kontakt

Kontaktperson

Per Myrén

Head of Development

per@cmeducations.se