Nyheter

Event

ÖPPET HUS FÖR CME – BODEN 27 MARS

Changemaker Educations bjuder tillsammans med Boden Business Park in till öppet hus och Parkens invigning av nybygget den 27 mars!

Intervju

3 snabba med Thomas Persson – generaldirektör för MYH

När generaldirektör Thomas Persson från Myndigheten för yrkeshögskolan var på besök tillsammans med pressansvarig Johan Lindahl tog vi självklart tillfället i akt och bad om en kort intervju.

Här kommer 3 snabba med Thomas!

Event

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSTRÄFF/ÖPPET HUS HOS OSS PÅ CME! 26 MARS 17.30-20.30

Varmt välkommen till en kväll med Changemaker Educations där du får chansen att ta reda på allt du velat veta om våra program. Vi inleder med en introduktion av våra redan kända utbildningar Agile Project Manager och Experience Designer i Stockholm, men presenterar dig även för ett gäng nya; Immersive Experience Creator, Webbutvecklare e-handel i Boden och Experience Designer i Karlstad.

Jobb

ÄR DU VÅR NYA SERVICE KOORDINATOR?

Changemaker Educations söker en servicekoordinator som brinner för att jobba med service och människor och som samtidigt är praktiskt lagd för att hantera underhåll i våra lokaler. Varmt välkommen med din ansökan!

Event

VÄLKOMMEN TILL FUTUREGAMES PÅ INFORMATIONSTRÄFF/ÖPPET HUS! 17.30-20.30

Varmt välkommen till en kväll med Futuregames där du får chansen att ta reda på allt du velat veta om våra utbildningar (3D grafik, speldesign och spelprogrammering).

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I KARLSTAD?

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Karlstad med en pedagogisk och strukturerad projektledare. Vi söker därför en utbildningsledare för vår nya tvååriga yh-utbildning ”Experience Designer” i Karlstad. Känns detta som en spännande yrkesroll?
Mejla oss så berättar vi mer!

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I SKELLEFTEÅ?

Vi söker en utbildningsledare för våra tre nya yh-utbildningar ”Futuregames Utvecklare Mobila Plattformar”, “Futuregames Creative Product Manager” och “Futuregames Interaktionsdesigner Mobila Plattformar”
i Skellefteå. Futuregames driver flera av landets ledande yh-utbildningar och har för andra året i rad utsetts till Sveriges bästa spelskola av the Rookies. Vi växer och behöver förstärka vårt team i Skellefteå med en pedagogisk och strukture- rad projektledare. Känns detta som en spännande yrkesroll? Mejla oss så berättar vi mer.

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE I BODEN?

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Boden med en pedagogisk och strukturerad projektledare. Vi söker därför en utbildningsledare för vår nya tvååriga yh-utbildning ”Futuregames Mjukvarutestare”. Känns detta som en spännande yrkesroll? Mejla så berättar vi mer.

Nyhet

HYR LJUSA LOKALER PÅ ATTRAKTIVA ÅSÖGATAN

Jobb

ÄR DU VÅR NYA UTBILDNINGSLEDARE?

Vi söker en empatisk och strukturerad utbildningsledare till vår 2-åriga yh-utbildning ”Experience Designer”.